Ανακοινώσεις

ΑΓΡΟweek

E-mail Εκτύπωση PDF

Στα πλαίσια που έχουν τεθεί για την προαγωγή της κτηνοτροφίας του τόπου μας, βρεθήκαμε την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Πρόσβορο Γρεβενών με τον φίλο και συνεργάτη του Α.Σ. Γρεβενών Τέγο Νίκο για την προβολή του Αλόγου Πίνδου, σε συνεργασία με την ΕΡΤ3 και την εκπομπή του ΑΓΡΟweek του κ. Κωτσόπουλου, σε σκηνοθεσία της κας Κωστάκη, με υπεύθυνη παραγωγής την κα Γκούντα.

Κεντρικό θέμα το Άλογο Πίνδου στο φυσικό του χώρο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του, η  παρουσία, η χρήση και η προσφορά του στην περιοχή μας, ο σημαντικότατος ρόλος του στο πέρασμα του χρόνου, το ‘πετάλωμα’, το  ’σαμάρωμα’ και η προβολή και εξέλιξή του είναι κάποια από τα θέματα που μας απασχόλησαν.

Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο στις  23 Μαρτίου και ώρα 13.30 στο κανάλι της ΕΡΤ3 και θα είναι διαθέσιμη για προβολή και στο WEBTV της ΕΡΤ.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 02:58 )
 

ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ 2019

E-mail Εκτύπωση PDF

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA 2019. Η προσέλευση του κοινού στα περίπτερά μας, στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, για την Ελληνική Κόκκινη Φυλή Βοοειδών και το Άλογο Πίνδου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εποικοδομητικός διάλογος, γόνιμες αντιπαραθέσεις και διαρκής ενημέρωση, σε συνδυασμό με ηχηρές παρουσίες, με υψηλή κατάρτιση και ενεργό ρόλο στα θέματα της Κτηνοτροφίας συνέθεσαν ένα όμορφο, ουσιαστικό και ελπιδοφόρο πλαίσιο για τη συνέχιση των Δράσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών και την προβολή του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, την παρουσία και την αγάπη που μας δείξατε.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 02:45 )
 

Δείτε στο μενού "Φωτογραφίες", φωτογραφίες από την Zootechnia 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

Δείτε στο μενού "Φωτογραφίες", φωτογραφίες από την Zootechnia 2013

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 20:24 )
 

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ